Humb kontrollin Mihrije Braha, shikoni se çfarë i ndodhi asaj (VIDEO)

Në javën që shkoi , ishte e ftuar në emisionin humoristik “përrallë me tupan” , i cili u rikthye pas një kohe të gjatë pauze.Ajo së bashku me Naimin, bënë vërtetë një atmosferë të këndshme, por që ishte edhe kamera e fshehur e kurdisur enkas për Mihrijen, ku me të dëgjuar se Naimi ka edhe një djalë jashtë martese, e vuri atë vërtetë në një siklet të madh, sa që për një moment harroi se çfarë ishte duke bërë dhe se kamerat i ka përreth saj njofton portali sovrani.
Shiko videon më poshtë:

Video