Humb 108 kg nga pesha e saj, por makthi për të s’ka fund

Një vajzë e re 22 vjeçe nga Kalifornia arriti të binte plot 108 kilogramë nga pesha e saj. Por ndryshe nga sa e priste, Amber Forril nuk ndihet më mirë, përkundrazi.
Shkak është bërë lëkura e tepërt që i ka mbetur në trup, e që ajo thotë se i ka shkatërruar vetëvlerësimin per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim