Huliganët maqedonas sulmojnë shtëpitë shqiptare në Nerez të Shkupit

9D024CFE01D67994CAA637CE6AC8C0A0Disa familje shqiptare, sonte kanë qenë cak i huliganëve maqedonas, njofton portali Almakos.

Sipas këtij burimi, nga këto sulme janë thyer disa vetura të pronarëve shqiptarë si dhe gjuajtje me gurë dhe materijale tjera të forta janë sulmuar edhe shtëpitë ku janë thyer disa xhama.

Të gjitha këto janë shoqëruar me të shara dhe brohoritje antishqiptare. /LajmeOnline