Hudhra vret 14 lloje të kancerit dhe 13 infeksione të ndryshme! (Video)

Image result for Hudhra vret 14 lloje të kancerit dhe 13 infeksione të ndryshme! (Video)

Nuk vihet në dyshim se hudhra është ndër perimet më të shëndetshme në planet. Hudhra ka qenë pjesë e mjekësisë tradicionale tash e sa shekuj dhe mund të trajtojë shumë probleme serioze shëndetësore.

Ka shumë persona që hudhrën e përdorin edhe si tretman anti-kanceroz. Ngrënia e rreth pesë karafilave të shtypur të hudhrës në përditshmëri mund t’i trajtoj në mënyrë efektive infeksionet kërpudhore, transmeton Telegrafi.

Hudhra e shtypur është ndër më të shëndetshmet pasi që përmes saj e lironi një enzimë e cila e lufton kancerin. Enzima e njëjtë ka edhe veti anti-kërpudhore.

Vlen të ceket se ka shumë mënyra për konsumimin e hudhrës – mund ta hani direkt siç është, ose mund ta shtoni në ushqimin tuaj.

Mbi 4,200 studime të kryera kanë dëshmuar se hudhra i trajton rreth 150 probleme shëndetësore, duke përfshirë:

– Akumulimin e pllakave në arterie

– Helmimin me merkur

– Dëmtimet në ADN

– Kancerin

– Diabetin etj.

Videoja e më poshtme, e cila është në gjuhën angleze, mund t’ju jap më shumë informacione rreth përfitimeve shëndetësore të hudhrës.