Hoxhë Shefqeti: Ma mirë me vdek vajza jote, sesa me… (Video)

Një prind musliman pyeti hoxhë Shefqet Krasniqin,se çka duhet të bëjë ai,pasi që vajza e tij është e martuar për një të krishter.
Por përgjigjie e hoxhës në drejtim të pyetësit,ka qenë e papritur dhe shumë e rëndë.
Hoxhë Shefqeti,ka thënë se më mirë është që ti vdes vajza,se sa të mbetet e martuar me një krishter.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO