Hoxha nga Peja Enes Goga: Ja kush janë gomarët e Drenicës, Malishevës dhe Prishtinës!

Hoxha nga Peja, Enes Goga në një nga ligjëratat e tij, duke shprehur respekt të madh për Komandantin Legjendar Adem Jashari, i ka ofenduar rëndë personat që e konsiderojnë të shenjtë Prekazin e Jasharajve, duke ju thënë “Gomarë”.

Goga, duke i quajtur “gomarë” personat që sipas tij e kanë konsideruar si të shenjtë vendin në të cilin u fliu Komandanti Legjendar Adem Jashari me familjen e tij, pohon se i takojnë, Prishtiës, Malishevës e Drenicës.

“Ata që thonë se kibla e Kosovës, është Drenica, ata janë gomarët e Drenicës, Malishevës e Prishtinës” ka thënë Goga