Hoxha i Gjilanit: Gjaku i pa-besimtarëve është pija më e mirë për myslimanët (VIDEO)


Sonte është transmetuar dokumentari “Kampet e Zeza” në kudër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin.
Në këtë dokumentar për herë të parë publikohet një video-incizim i Zeqirja Qazimit, tashmë i arrestuar dhe i dyshuar për veprën penale të terrorizimit, e në të cilin ai i mëson xhematit se “gjaku i pa-besimtarëve është pija më e mirë për myslimanët”.
Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerquki, ka hyrë vrullshëm në tregun medial të Kosovës. Emisionet e para kanë shënuar rekorde shikueshmërie; si në transmetimin televiziv ashtu edhe në Youtube.
x