Horror në Itali, pitoni gllabëron pronarin e tij


Një lajm i tmerrshëm vjen nga Italia. Në qytetin e Lodit, në Lombardi, një piton ka mbytur dhe gllabëruar të zotin e tij.
Mbrëmë natën, një burrë që gjendej në apartamentin e tij në katin e dytë të një shtëpie të madhe, fillimisht është shtrënguar dhe më pas gëlltitur nga nga gjarpri i tij i dashur, një piton i gjatë mbi 10 metra.
Fabio Pace, 50 vjeç, jetonte i vetëm në apartament pas divorcit me bashkëshorten. Divorc i cili kishte ardhur pikërisht prej gjarprit, që duket se burri e donte më shumë se gruan.
Gjarpri, i kapur në mënyrë të jashtëligjshme në Kinë, është një nga më të rrezikshmit në qarkullim.
h1

h2