Horror: Ekzekutohet në sy të dashurës duke ngrënë akullore (VIDEO)

screenshot-2_1472924771-173758Një video e filmuar në një pastiçeri në Brazil tregon momentin e tmerrshëm kur një djalë rreth 24 vjeç vritet nga shumë afër nga një i panjohur i maskuar me kaskë. Djali i quajtur Wesley Pereira Guimaraes, u qëllua në kokë, në gjoks, krahë, duar si dhe në pjesë të tjera të trupit. Sipas medias vendase mendohet se i ekzekutuari ka qenë pjesë e jetës kriminale në vend dhe shumë persona kishin motiv për ta vrarë. Ai u qëllua në sy të së dashurës, raporton Daily Mail

https://youtu.be/Gya59qX3J6U