Historia/ U fsheha poshtë krevatit për të kapur të dashurin me dashoren por..

gjasht-euml-gj-euml-rat-q-euml-ai-shpreson-t-euml-b-euml-ni-n-euml-krevat_hd-680x350Mendonte vazhdimisht se i dashuri i saj e tradhtonte, prandaj vendosi që ta zbulonte këtë. Duke menduar një ide brilante sipas saj, vajza vendosi të fshihej poshtë krevatit të tyre.
Para se të futej poshtë krevatit, së pari ajo i shkroi një letër dhe ia la në tavolinë. Kur ai u kthye nga puna dhe hyri brenda e pa letrën, mori telefonin dhe u bë sikur po fliste me një tjetër duke shqiptuar këto fjalë:
“Më në fund e kuptoi se po e tradhtoi dhe i dha fund. Ja, pas pak do të takohemi dhe do të vijë tek ti”.
Pasi ai doli nga dhoma, ajo u shokua. Por kur kaloi në dhomën e ndenjes aty gjeti një letër që në të shkruante: “Tjetër herë kur të vendosësh të më provokosh, fshehi mirë këmbët poshtë krevatit. Jam në market, vij pas pak dashuri”.