Historia tronditëse, pas 15 vitesh martesë zbulon se kush ishte burri i saj

Peter Yates dhe gruaja e tij 54 vjeçare, Michelle Baxter, ishin gati të festonin përvjetorin e martesës së tyre, kur policia u trokiti në derë.

Baxter nuk e dinte se burri i saj në vitet e 80-ta dhe 90-ta, kishte joshur vajza minorene me ëmbëlsira, dhe i kishte dërguar në shtëpinë e tij për të abuzuar seksualisht me to.

Kliko per me shume info
Pas provave të nevojshme, ai u dënuar me 25 vjet burg, me kuzë e abuzit me 36 vajza të mitura