Historia tronditëse: Çfarë më ndodhi në një club striptizmi në Tiranë

Një djalë i ri ka rrëfyer eksperiencën e hidhur që kishte përjetuar në një nga klubet e natës në kryeqytet.
Rrëfimi i P.O
Një fundjavë bashkë me shokët e i vendosëm të shkonim në një club striptizmi të njohur në kryeqytet, pasi na kishin thënë se aty kërcenin disa balerina serbe të cilat ishin shumë seksi.
Pasi mbërritëm në klub, porositëm pijet tona dhe aty pranë nesh na u afrua hostes (shq. Mikpritësja) e striptit, e cila na nëse kishim dëshirë që të qerasnim dhe balerinat.
Sigurisht ne si çuna xhentil thamë të gjithë njëherësh: po. Mua mu afrua një bionde, me gjoksë dhe vithe që me thënë të drejtën vetëm në kopertina revistash i kisha parë. Pasi bëra pak muhabet ajo më ftoi që të shkonim bashkë në prive (dhoma e fshehtë).
Pasi u futëm në dhomë ajo fillli të më godasë në surrat me gjoksin e saj gjigant, në atë moment isha aq i eksituar sa fillova ti prekja fort c… dhe b…
Në një moment i kërkova që ti fusja dorën poshtë të mbathura, dhe pas shumë lutjesh ajo më në fund pranoi.
Por jo, aty jam tmerruar, pasi brenda mbathjeve të saj ajo nuk kishte një vaginë, por një pe…. menjëherë kam dalë i shokuar nga skripti dhe deri më sot këtë histori nuk ua kam thënë asnjëherë shokëve të mi.
Kam vetëm një këshillë për gjithë rininë shqiptare: bëni kujdes në klubet e natës pasi mund ta hani sapunin për djathë, njëlloj siç më ndodhi mua.