Historia me kolegen e punës: Ja si më joshi deri sa më çoi në shtrat


Që kur kisha filluar punë në atë zyrë e shihja shpesh sesi kolegia ime mundohej të më joshte, këtë ma tregonte dhe në muhabetet që bënin në kafe ku çdo herë hapte tema seksi.
Edhe pse ajo ishte e fejuar ishte shumë e fiksuar mbas meje, jo se jam ndonjë bukurosh i madh, por në sytë e saj dukesha mjaft tërheqës. Edhe pse në të njëjtën zyrë me ne punonte dhe kunati i saj, vëllai i burrit, A-ja nuk e kishte aspak problem që të tregonte simpatinë që kishte ndaj meje.
Por kulmi arriti atë natë kur unë dhe A, sëbashku me kunatin e saj dhe një kolege tjetër dolëm në një nga lokalet e natës në Tiranë.
A-ja nuk e kishte aspak problem që të më vardisej mua edhe pse unë ndihesha shumë në siklet sepse aty ndodhej dhe kunati i saj, i cili shpesh herë më shikonte gjithë inat.
Pasi kthyem disa gota dhe erdhëm në qef, A-ja më afrohet dhe më puth afër veshit, ndërsa më thoshte sot dua të jem e gjitha e jotja.
Kur do ndaheshim, A-ja i tha kunatit se nuk do të ikte në shtëpi dhe do të flinte nga një shoqe dhe gjoja meqë unë e kisha shtëpinë afër shoqes së asaj do e çoja unë me makinë.
Por as unë dhe as ajo nuk shkuam në shtëpi, por përfunduam në hotel duke bërë gjëra të çmendura me njëri-tjetri.
Sot unë dhe A-ja nuk punojmë më bashkë, por takohemi shpesh duke kujtuar me të njëjtin passion atë që bëmë atë natë të çmendur.
1