Historia e rrallë e 100-vjeçares nga Fushë-Mamurrasi, pa bërë asnjë gjilpërë (VIDEO)

loading...

loading...

Një ditë më parë ka festuar 100 vjetorin por nuk ka bërë asnjë herë gjilpërë dhe nuk është prekur nga gripi. Kjo është historia mbresëlënëse e Bardha Lleshjat e clia edhe pse në këtë moshë akoma vazhdon të merret me ndonjë punë të lehtë dhe ti bashkohet jetës shoqërore.

loading...