Historia e pazakontë, njihuni me vëllezërit që u bënë… motra

Historia e pazakontë, njihuni me vëllezërit që u bënë… motra (Foto)

Historia e tyre është sa e rrallë aq edhe e çuditshme.

Dy vëllezërit irlandezë Jamie dhe Daniel O’Herhily e ndjenin në adoleshencën e tyre se nuk i përkisnin gjinisë mashkullore. Por kishin frikë ta pranonin për shkak të paragjykimeve.

Por pasi biseduan me njëri-­tjetrin dhe kuptuan se kishin të njëjtën dëshirë, ata ndërruan seks duke u kthyer në femra. Jamie, tashmë 23 vjeç rruajti emrin e vet, ndërsa Daniel që është tashmë 20 vjeç quhet Chloe. “Është një lehtësim i madh për ne. Tani jemi vetvetja”, thonë motrat dikur vëllezër. Ata thonë se që kur ishin fëmijë u pëlqente të visheshin me fustane, si femrat. Tashmë dy motrat thonë se ndjehen më të lumtura se kurrë.