Historia e pazakontë e vajzës shtatzënë: ‘Në vend të bebit rritej tumori’

Gëzimi i lajmit të shtatzënisë, nuk zgjati shumë për gruan austrialiane e cila teksa bënte kontrollin e radhës mësoi se në vend të një fëmijë, në trupin e saj gjendej një tumor.
Ajo ka mësuar për sëmundjen rreth javës së 8-të ‘të shtatzënisë’. 29-vjeçarja e cila mendonte se do të bëhëj nënë për herë të 2-të është shokuar kur doktorët i kanë thënë se në trupin e saj nuk rritet një fetus, por qeliza të rrezikshme kanceroze.
Një sëmundje e tillë njihet si ‘molar pregnancy’, e cila shkaktohet nga një anormalitet i plaçentës. Një sindromë e tillë është e rrallë dhe mund të ndodhë në 1 nga 1000 shtatzëni.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim