Historia e pabesueshme e personit që takoi veten e tij 70-vjeç (VIDEO)

Mund të duket si skenar i një filmi “fiction” por në të vërtetë është historia e pabesueshme e Håkan Nordkvist, i cili i habiti të gjithë kur tha se kishte udhëtuar në të ardhmen dhe kishte takuar veten e tij 70 vjeç. Siç rrëfen suedezi ngjarja ka ndodhur në vitin 2006 ku ai ishte në kuzhinën e tij, dhe befas sheh ujë në dysheme. Mendoi se problemi qëndronte te tubacionet e lavamanit të kuzhinës, dhe shkoi të merrte veglat për ta rregulluar. Papritur në lavaman shfaqet një dritë, dhe ai e gjen veten në një vend të panjohur. “Takova veten time në një version më të vjetër” – u shpreh ai. E dija që askush nuk do më besonte, por fatmirësisht kisha telefonin tim me vete dhe arrita të filmoja gjithçka” – tha ai. Në fakt në video tregohen pamjet e tij, me një person të ngjashëm me të por më të plakur, dhe të dy tregojnë të njëjtin tatuazh. “Takova veten time në të ardhmen, dhe kalova një kohë shumë të mirë, nuk më intereson se çfarë thonë të tjerët” – u shpreh ai.
Ndiqeni videon më poshtë

Video