Historia e këtij fëmije do t’ju bëjë të mendoni ndryshe në jetë (Video)

j_1476706770-9432474Sebastian, i cili e kishte ëndërr ta blinte një kalush, kishte shitur për 3 vjet radhazi limonadë, duke mbledhur kështu paratë ta realizonte ëndrrën e tij, Përpos parave të limonadës, prindërit i kishin kursyer atij edhe ato të cilat i kishin dhuruar për ditëlindje dhe festa, e që në fund shihet një gëzim i papërshkrueshëm saqë ai fillon të qajë kur e kupton se ia ka arritur qëllimit.Kjo video, jep një mesazh se asgjë në jetë nuk është e pamundur, dhe se edhe një i mitur mund t’i realizojë ëndrrat e tij vetëm nëse ka vullnet.

https://youtu.be/eB-QFO9fwHk