HISTORIA/ “Bëj seks me të dashurën e vëllait por…”

1-529-620x330-530x300
Kur një femër ndanë dy vëllezër…kjo është historia e një djali 20 vjeçar i cili është duke tradhtuar vëllain pasi bën seks me të dashurën e tij.
Përmes një letre drejtuar psikologes së “The Sun” ai ka rrëfyer të gjithë historinë e tradhtisë.
Letra e djalit
“Prej disa kohësh kam një lidhje të fshehtë me të dashurën e vëllait tim por nuk di a duhet t’ia them atij.
Unë jam 20 vjeç dhe kam një raport shumë të mirë me vëllain tim i cili është dy vite më i madh se unë.
Para ca kohësh kur po e prisja që ai të vinte në shtëpinë e tij, përfundova duke bërë seks me të dashurën qe jeton me të. U ndjeva shumë keq me veten dhe mendova se kjo ishte diçka shumë e keqe që po i bëja vëllait por e dashura e tij është kaq e mirë sa nuk i rezistova dot.
Pas asaj dite unë thash që s’do të takoheshim kurrë më dhe nuk do ta përsërisnim atë veprim. Të njëjtën gjë tha edhe ajo.
Por një ditë vëllai e dërgon në shtëpinë time që të merrte diçka. Kur u takuam filluam prapë të flisnim për atë natë dhe të thoshim se ajo që bëmë ishte gabim. Por përfunduam duke bërë sërish seks.
Tashmë na është bërë rutinë dhe ajo më thotë që ka filluar të ndjejë për mua dhe po ashtu edhe unë për të. Por nuk di si t’ia them vëllait tim këtë pasi e di që do lëndohet sepse e do shumë atë”.
Përgjigjja e psikologes
“Është një veprim shumë i ulët nga ana jote. Si mund t’ia bësh këtë vëllait tënd.
Ai do të lëndohet shumë kur ta mësojë tradhtinë tuaj dhe nuk do të falë asnjëherë. Unë mendoj se ti së bashku me të dashurën e vëllait duhet të diskutoni seriozisht dhe ta mbyllni këtë histori…ndryshe do humbësh vëllain”.