HISTORIA/ Babai më detyroi të martohem me përdhunuesin sepse..(FOTO)

femer-3-600x296-680x350-1-530x300Një burrë kishte detyruar vajzën e tij 14 vjeçe të martohej me përdhunuesin e saj sepse ai e kishte lënë shtatzënë.

Sipas burimeve të ‘ABC News’ në Amerikë, i ati e kishte dërguar të bijën në shtetin e Missouri, atje ku lejohen martesat nën moshën 18 vjeçe.

Loading…
Përdhunimi kishte ndodhur në vitin 2015 dhe që atëherë vajza edhe përdhunuesi ishin deklaruar të pajtimit për këtë martesë. Por pas 4 muajsh vajza ka pasur dështim të fëmijës dhe ishte detyruar ta abortonte. Ky kishte qenë edhe fillimi i ngjarjeve të mira për vajzën sepse që prej atëherë ajo kishte kërkuar të ndahej nga përdhunuesi-bashkëshorti, 24 vjeçar.Sipas vendimeve të gjykatës i ati është dënuar me 4 muaj burgim si dhe 3 vite lirim me kusht. Kurse përdhunuesi është dënuar me 15 vite burgim me akuzat për përdhunim.

Sipas dokumenteve në gjyq i ati pati deklaruar se kishte marrë këtë vendim pasi që ka besuar se vajza duhet të martohet patjetër me personin që e lë shtatzënë.711416931-600x299