Historia +18 /Bëra seks me zyshën e kimisë, por tani kam një hall të madh

ghjh-530x300Një djalë i cili sapo kishte nisur fakultetin, përfundoi duke u takuar privatisht me zyshën e tij të kimisë. Pas një periudhe kohë ata vendosën të jetonin së bashku dhe dashuria e tyre nisi të rritej. Edhe pse ajo është 10 vite më e madhe se ai, kjo nuk e ndaloi të jetonte në shtëpinë e saj. Por ajo që e ka vënë në një dilemë nëse do të vazhdojë lidhjen me zyshën e tij të preferuar apo është diçka tjetër!

Historia e djalit:

“Jam 19 vjeç dhe jam në përfundim të vitit të parë të fakultetit. Por që në nisje të këtij viti akademik unë nisa të flirtoja me zyshën time të kimisë e cila po ashtu ma ktheu me të ‘njëjtën monedhë’.
Ne prej disa muajsh jemi të lidhur dhe kemi filluar ta forcojmë edhe më shumë ndjenjën tonë. Vetëm pak kohë më parë unë jam zhvendosur në apartamentin e saj dhe jetojmë së bashku. Edhe pse ajo është 10 vite më e madhe se unë, ky fakt nuk më pa penguar aspak të jem me të!
Por një tjetër problem shumë i madh më ka dal…ajo është shtatzënë dhe unë nuk jam ende gati të jem një baba adoleshent. Nuk di si të veproj apo çfarë zgjidhjeje t’i jap kësaj situate”.

Përgjigjja e psikologes

“Së pari duhet të dish që zysha jote ka dalë kundër ligjit duke pasur një lidhje intime me nxënësin e saj…por le ta lemë mënjanë këtë pjesë!
Ti vërtetë je adoleshent, por je i rritur mjaftueshëm për të kuptuar se si bëhet një fëmijë dhe si masat mbrojtëse gjatë seksit mund ta parandalojnë.
Në bazë të ligjit ti je i aftë të kujdesesh për një fëmijë dhe nëse partnerja jote vendos që do ta mbajë dhe ta sjellë në jetë atëherë t’i duhet të përballesh me përgjegjësitë që të takojnë”.