Histori turpi + 16 /Gruaja e kunatit ishte një bishë në shtrat


Bashkë me gruan time shkuam te prindërit e saj, pasi që të nesërmen gruaja ime, prindërit dhe vëllau i saj do të shkonin te daja i gruas time për një ceremoni fejese.

Gruaja e kunatit tim nuk do të shkonte pasi duhej të shkonte te prindërit e saj sepse pas disa ditësh po i fejohej vëllai.

Të nesërmen nëmëngjes rreth orës 08:00 gruaja ime dhe familja e saj u nisën për në Prishtinë. Derisa ata bëheshin gati, mua më doli gjumi dhe rrija ashtu shtrirë. Ata dolën nga shtëpia. Ashtu shtrirë nisa ta paramendoj gruan e kunatit tim e cila ishte në dhomën ngjitur me atë ku isha unë. E paramendoja të shtrirë në shtrat, me fustan nate të tejdukshën ku i shiheshin brekët e vogla, cicat e rrubullakëta dhe kofshët e forta.

Isha ashtu në mendime, me sy të mbyllur. Kari më ishte ngritur dhe me dorën e djathtë e fërkoja.

Në moment u hap dera dhe hyri Vesa, gruaja e kunatit.

– A je për kafe, Doni.

– Po, Vesa, tash po zbres poshtë.

– Nuk ka nevojë, e sjelli këtu dhe e pijmë bashkë.

Pas disa minutash Vesa i solli kafet, u ul anash në cep të shtratit dhe pinim kafenë e mëngjesit.

Të veshur kishte një bademantel të hollë i cili ishte i hapur te gjoksi dhe më shumë se gjysma e gjinjëve të Vesës ishin jashtë. Këmbët i kishte vendosur mbi njëra-tjetrën dhe bademanteli i ishte hapur dhe i shihej kofsha e djathtë. Të gjitha këto ma turbulluan mendjen dhe penisi përsëri mu forcua. Çarçafi u ngrit pak dhe me qëllim nuk u mundova ta fsheh.

Vesa e drejtoi shikimin nga unë dhe gjuha e saj i lëpiu buzët të cilat fituan një shkëlqim gjë që edhe më fort më kalli.

Më pas filluam të bëjmë seks si të çmendur për disa orë rresht. Eh unë dhe Vesa tani sa herë shohim njëri-tjetrin në sy skuqemi.
tur