Histori shqiptare+18/ “Dashuroj kur** nga Tirana, më shkatërroi jetën, kam tentuar dy herë vetëvrasjen”

loading...

3-1512-1-530x300

loading...
Ndodh që dashuria të kthehet në vuajtjen më të madhe në jetë. Por, nëse prej saj vuajnë dhe ankohen vajza më shumë, pasi djemtë janë më të fortë, historia e mëposhtme tregon të kundërtën.

E gjithë ka të bëjë me një 26-vjeçar nga Durrësi i cili po vuan dhe është në depresion të thellë. Dashuria e tij e madhe ndaj një vajze të cilën e konsideron “kurvë” tashmë e çoi dy herë në tentativë për vetëvrasje.

Ai nuk ka nguruar ta ndajë historinë e tij, duke treguar se si vajza nga Tirana e cila është në të njëjtën moshë me të e kishte tradhtuar disa herë.

Megjithëse ata kanë disa kohë që nuk komunikojnë më me njëri-tjetrin, djali tregon se e do marrëzisht shumë edhe pse e di se kurrë nuk do të kthehet më me të. Kjo është historia e tij.

loading...