Histori seksi/ kapa qiellin 7 mbi…+18

3-5-1-530x300Ishte një kënaqësi që më ka lënë mbresa shumë të mëdha. Kënaqësi e pa përshkruar dhe e pa imagjinuar më parë, në jetën time 40-vjeçare.
Ngjarja që më ka ndodhur mund të më kushtonte dhe të kishte pasoja të paparashikuara, sikur të isha zënë në grackë nga syri i keq, por e falënderoj mjekun, zemrën, siç më thoshte dhe më thotë ai pa ndërprerë kur takohemi, që ka qenë tej mase i kujdesshëm dhe më ka ruajtur mua dhe veten e tij.
Gjatë kontrollit gjinekologjik, doktori që vazhdimisht më shikonte, sikur donte t’më hante të tërën. Fillimisht ka filluar me prekje provokuese, deri kur nuk duroi më dhe duke e parë edhe faktin se isha edhe e gatshme më tha “oj e poshtër, a nuk po e sheh se po digjem? Dhe, pa një e pa dy, siç ishte duke më kontrolluar me sondë në bark, u përkul dhe më puthi në gojë”.
Herën tjetër, gjatë shpjegimit të rezultatit të analizave, më ishte afruar afër dhe na ishin bashkuar trupat tanë, unë në ato moment përjetoja një emocion të vërtetë dhe mund të them se pothuajse asgjë nuk e kuptoja, por edhe ai fliste si përçartë dhe në një moment më ka shtrënguar në kraharor dhe më ka puthur në faqe e lehtë edhe në cep të buzës.
Në kontrollin e radhës, pasi hyra brenda, si zakonisht, hoqa pantallonat, i hoqa edhe brekët dhe mbeta në pjesën e poshtme, ashtu siç më kishte bërë nëna, ashtu siç më kishte parë shumë herë gjatë jetës time vetëm burri im dhe vetëm ky gjinekolog, të cilin më nuk e trajtoja si mjek, por diçka më ndryshe.
Pasi u shtriva në shtratin e tij ku ngrihen këmbët dhe vendosen në pozicion kontrollues, ai filloi të më afrohej. Fillova të përjetoja një ndryshim në fytyrë dhe më ka puthur në kohën kur isha e shtrirë dhe e gatshme për kontroll gjinekologjik.
Pastaj, më puthi në vesh, në hundë e qafë dhe filloi të ma zbërthente këmishën, mi hoqi sutjenat dhe filloi të mi puthte gjinjtë. Unë fillova të qaja, por e pranoj se ishin lot të përzier gëzimi e frike. Filloi të mi puthte sytë që i kisha të përlotur dhe më tha të mos qaja se prej kohësh ma kishte vënë syrin.
Tashmë jam i gatshëm për seks, por nëse t’i zemër nuk më lejon, më tha ai, unë nuk dua të të dhunoj, sepse të dashuroj.
Dhe, përgjigja ime ishte e shkurtër: E jotja jam! Bëj ç’të duash… Kur përfunduam, mbaj mend se kënaqësi të tillë kurrë më parë në jetë nuk kam përjetuar.