Histori/ Më japin 500 dollarë në orë, ndërsa unë…

1-1087-620x330-1-680x350-530x300Jenna, një eskortë profesionale britanike, ka rrëfyer historinë e saj dhe raportin që ka krijuar me klientët pasanikë. Ajo tregon se meshkujt e paguajnë më së shumti vetëm që ajo t’iu bëjë shoqëri apo t’i dëgjojë ata të shprehin shqetësimet e tyre, e më pas mund të bëjnë edhe seks.
Në disa raste ajo shprehet se meshkujt të cilët e kanë marrë në ambientet e tyre private kanë preferuar më shumë që të shikojnë një film me të sesa të bëjnë seks sepse klienti i këtij rasti i kishte treguar se gruaja e tij asnjëherë nuk e shoqëronte të shikonin një film.
Ai e kishte paguar 25­vjeçaren plot 2.500 dollarë për vetëm një natë që kishin shpenzuar duke parë një film në jahtin e tij privat.
Në vitet e saj të eksperiencës si eskortë, ajo ka kuptuar se meshkujt të cilët zgjedhin të kalojnë disa orë apo ditë me to, e bëjnë këtë së pari për nevoja psikologjike e më pas për ato fizike.