Histori mbresëlënëse: Mësim për çdo bir dhe shpresë për çdo baba (VIDEO)

Një ditë, djali mori babanë dhe shkuan sëbashku në një rastorant. I dobët fizikisht, babai derdhi ushqimin në këmishë dhe pantallona, ndërkohë që shumë prej atyre përreth po e shikonin me neveri. Djali nuk e prishi tereëzin, por pasi mbaroi ushqimin e vet, mori babanë dhe e çoi në tualet për t’a pastruar. Kur dolën, të gjithë i panë duke heshtur. Djali pagoi faturën dhe po dilte sëbashku me babanë nga restoranti, kur dikush i thirri:
-“Më falni, mos keni lënë diçka pas?”
-“Jo”, i tha djali.
-“Po po ke lënë”, – tha i moshuari duke vijuar: Ke lënë një mësim për çdo bir dhe shpresë për çdo baba.
Shiko videon me poshte.
VIDEO