Histori e trishtë/ Aksidenti që ndali rrahjet e zemrës foshnjes së palindur…(Foto)

Ai ishte bebeja më i bukur përgjithmonë”
Emma Fairbairn ndan historinë e saj zemërthyese se si e humbi djalin e saj të palindur në një përplasje horror pas ndarjes së fotove teatrale që hidhnin dorën e tij të vogël duke mbajtur atë.

Gjashtë muaj shtatzënë Emma Fairbairn, 21 vjeç, u detyrua të lindë fëmijën e saj të lindur 1kg 6gr kur u zbulua se nuk kishte rrahje zemre

Një femër zemërthyer që ndan me guxim një foto të djalit të saj të palindur që mbante dorën e saj pasi ajo e humbi atë në një aksident automobilistik tragjik, ka folur për dhimbjen e saj për herë të parë.

Dora e vogël e fëmijës tragjike thyen gishtin e mamës Emma Fairbairn i cili u detyrua të lindë pasi zemra e saj ndaloi rrahjen.

Ai u fotografua ndërsa Emma iu dha gjithë kohën që ajo duhej ta ndihmonte të brengoste për djalin që kishte për qëllim të thërriste Flynn dhe më pas të ndante në Facebook.

Pas fotografisë, Emma, nga Pembrokeshire, tha se ajo ende nuk e ka marrë vetën me humbjen e saj tragjike.

Ajo i tha Uellsit Online: “Kur flas për të, ndihet sikur po tregoj një histori për dikë tjetër. Ajo ende nuk ndihet e vërtetë.

“Unë ende mendoj se do të kem një fëmijë në shtator. Një pjesë e imja nuk dëshiron të ketë fëmijë përsëri – unë vetëm dua atë. ”

Një fushatë për mbledhjen e fondeve është ngritur për t’i dhënë atij “funeralin e përsosur” dhe ka ngritur tashmë më shumë se £ 1,235.

Duke shkruar ankesën, shoku i ngushtë i Emës Jasmine McGinley tha: “Pas një shtatzanie të bukur, Emma ishte përfshirë në një aksident të tmerrshëm të makinave.

Por menjëherë pas aksidentit, Emma ndjeu që foshnja e saj filloi të shkelmonte, por zemra e saj më vonë u ndal duke rrahur.

“Emma ndjeu foshnjën e saj duke u larguar në ambulancë dhe pasi kishte pritur në një shtrat dhe kishte një ekzaminim fizik, më në fund dëgjoi rrahjen e zemrës së tij në orën 15:00.

“Ishte shumë shpejt, kështu që ajo u dërgua për një hetim. Skanimi tregoi se rrahja e tij e zemrës është kthyer në normale dhe ai dukej krejtësisht mirë.