Histori e rëndë: Dashnori vazhdonte të bënte seks, unë rashë pa ndjenja nga kënaqësia

Sa herë që afrohen festat e fundvitit unë nuk mund të mos kujtoj me mall dhe me shumë dëshirë atë natë pasiononte me dashnorin tim në Paris.
Unë dhe Alfonso punonim në një zyrë, dhe shpesh këmbenim shikime me njëri-tjetrin, por do të shkriheshim si qirinj sëbashku vetëm në dhjetor të 2016-s.
Alfonso ishte i martuar por shumë i pashëm, ndërsa unë në një lidhje të qëndrueshme, por pavarësisht kësaj ne kishim një tërheqje fizike ndaj njëri-tjetrit të pashpjegueshme, dhe fati do na e bënte realitet dëshiron tonë, pikërisht ditën e krishtlindjeve.
Ne si kompani vendosëm që të kalonim festat në Paris. Natyrisht që sapo mbërritëm në kryeqytetin e të dashuruarve gjëja e parë që bëmë ishte akomodimi në hotel dhe më pas nisja direkt për në club.
Aty e thënë të drejtën kemi pirë, madje e kemi tepruar me alkoolin, dhe në një çast më afrohet ai, kolegu im simpatik i cili më fton për të shkuar në dhomën e tij.
Unë thashë menjëherë po, dhe filluam të bëjmë seks si të çmendur.
Megjithatë pas kthimit në Tiranë ne i dhamë fund kësaj lidhjeje, dhe ajo është thjeshtë një kujtim i mrekullueshëm në mendjen time.