Histori e pabesueshme, përqafimi që e solli në jetë

Kjo është një histori e vertetë e dy foshnjave binjake vajza, të lindura vetëm pak kohë me parë. Njëra prej tyre nuk pritej të jetonte dhe tashmë prindërit i kishin humbur shpresat, citon femina.

Një infermiere spitali u perpoq t’i vendoste ato në inkubator të njejtë. Foshnja më e fortë e mbështolli motrën tjetër me krahë, si për ti dhënë shpresë së do ishte pranë saj gjithmonë, dhe prekja e saj cuditërisht e lejoi foshnjën të luftonte për të stabilizuar zemrën dhe temperaturën e saj për t’u kthyer në normale.

Behet fjale per vogelushet Kyrie dhe Brielle Jackson.