Hisori shokuese: E bëj me motrën e gruas


“Bëj seks me motren e gruas. Ajo e di dhe është e lumtur”. Është ky rrëfimi shokues që ka bërë një burrë për tabloidin britanik The Sun. Është një histori e çuditshme që nis me një martesë, pastaj zënka e në fund ndarja. Për t’u ngushëlluar burri lidhet me motrën e ish-gruas. Por nuk përfundon me kaq, ai nis të pajtohet me ish-gruan, kthehet me të dhe i tregon se ka shkuar edhe me motrën e saj.

Reagimi: “Në të kaluarën kam ndarë shumë gjëra me motrën time, do të ndaj edhe ty”. Sipas burrit, pikërisht ky fakt, lidhja e tij me motrën e gruas e ka shpëtuar lidhjen e tyre, e ka bërë gruan e tij më të lumtur dhe të relaksuar. “Por nuk besoj se do të zgjasë shumë kohë”, thotë ai. Pikërisht kjo është dilema për të cilën, ky person kërkon ndihmën e lexuesve dhe këshilla
largea_sekstreshe1454169866