Hiqini qimet përgjithmonë vetëm me hidrogjen, efektet janë të pabesueshme

hi_1477477552-9720305-680x350-530x300EDHE KLEOPATRA KISHTE PËRDORUR DEPILIMIN ME DYLLË PËR TË HEQUR QIMET E PADËSHIRUARA. EDHE SOT E KËSAJ DITE, SHUMË JANË NË KËRKIM TË PËRGJIGJES PËR TË HEQUR QIMET NGA LËKURA E BUTË E FYTYRËS.

Ekzistojnë mënyra të ndryshme natyrale për zgjedhjen e këtij problemit, raporton gazeta “Kosova sot”

Kohët e fundit, gjithnjë e më shumë femra po përdorin hidrogjen peroksid për të hequr qafe qimet nga fytyra, por dhe nga trupi. Për shumicën është e njohur se hidrogjeni jo vetëm që ndriçon, por vepron edhe si depilues i shkëlqyeshëm. Nëse te buza e sipërme, te mjekra dhe në faqe që shkaktojnë nervozizëm ndihmon hidrogjeni. Asgjë nuk është e komplikuar: thjesht lyeni një shkop pambuku në 3 për qind tretje të hidrogjenit (shitet në të gjitha