“Hiqi brekët të prishem shpejt”, zbulohen bisedat erotike të aktores shqiptare me djalin e pasur

Ajo mund të jetë një aktore e mirë dhe që ka fituar eksperiencë, ama të gjithë e kanë njohur pasi u kap “mat” duke blerë mbathje në tregun e rrobave të përdorura, teksa në rrjete sociale e shiste veten si një vajzë me mirëqenie ekonomike.

Megjithatë, duket se skandalet s’kanë fund për Eliona Pitarkën. Këtë herë ka qenë një djalë, me të cilin ndoshta Eliona ka qenë në një marrëdhënie, ai që tregon bisedat erotike me aktoren dhe se si e joshi atë.

Djali tregon se e kishte fiksim dhe kishte vënë bast me shokët që “do e kapte”, e me sa duket, ia ka dalë mbanë. Në bisedat me aktoren duket që “bossi” e josh përmes parave këtë vajzë, ndërsa e pyet edhe për marrëdhënien e saj me Julian Dedën.

Lexoni më poshtë bisedat e “djalit me lekë” dhe Eliona Pitarkës.