Hidheni në një gotë me ujë, shkrin kilogramët, mbron zemrën

Edhe pse uji me trangull është hit që kur manekinet e kanë cilësuar si zgjidhjen më të mire për humbje në peshë, rrallëherë përmenden vetitë shëruese.

Përgatitja

Në dy litra ujë hidhni një trangull të pastruar dhe të prerë (me lëvore)  dhe e lini për një kohë të qëndrojë në frigorifer, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Zemër

Sipas raportit nga asociacioni amerikan për shëndetin e zemrës, edhe në Amerikë sëmundjet e këtij organit janë lider në vdekje. Uji me trangull do ta lë shtypjen e gjakut dhe kështu e ul rrezikun për sëmundje të zemrës.

Muskuj

Ky lëng ushqen muskujt e nutrientet esenciale, e nëse dëshironi të jenë më të mëdhenj, gjatë ditës konsumoni së paku dy litra të këtij lëngut  (sidomos nëse ushtroni).

Sëmundjet kronike

Disa prej tyre janë diabeti, sëmundja e Alzheimer-it, sëmundjet e syve dhe shumë tjera. Trangujt janë përplot me antioksidues të fortë, të cilët e forcojnë sistem nervor, pakësojnë stresin dhe parandalojnë paraqitjen e sëmundjeve që ndërlidhen me plakjen.Hidheni në një gotë me ujë, shkrin kilogramët, mbron zemrën