Heroi i shpëtoi jetën fëmijës në supermarket!

tocka-90312

Rutinë në këmbë në një dyqan në Perth në Australi për një nënë pak ishin mbi një tragjike. Deri përfundoi duke blerë fëmija e saj i ra të fikët dhe ndaloi frymëmarrjen.
Gruaja nxitoi në panik te arkëtarit duke kërkuar për ndihmë, por arriti vetëm të shkaktojnë panik të mëtejshëm në mesin e pjesës tjetër. Së shpejti dyqan hyri dhe babai i fëmijës i cili ishte duke pritur jashtë.

Së pari të bëj fëmijën duke menduar se u ngulfat, kërcitje shkundi dhe grushta mbrapa, por kjo nuk dha shenja jete.

Kur njeriu që më ka ndihmuar në këtë proces, i dha atij gojën fymmemarrje artificiale në gojë, fëmija më në fund hapi sytë pas 80 sekondave të gjata.

Kamerat e sigurisë kapur historinë e plotë dramatike, dhe babai i tij në fund përqafoi heroin që shpëtoi jetën e vajzës së tij.