Helm në organet gjenitale për ta mbytur burrin

Një grua është akuzuar për tentim vrasje pasi kishte dashur ta vrasë burrin e saj duke vendosur helm në pjesët e saja intime e më pas ka kërkuar nga ai që të kryejë aktin seksual në të.

Burri 43 vjeç i shokuar me këtë rast ka paditur gruan e tij për tentim vrasje.

Gruaja, nga Sao Jose do Rio Preto in Brazil, kishte vendosur substanca toksike në organet gjenitale, pastaj e kishte lutur për seks burrin e saj, raportojnë mediet lokale.

Por kur ajo e pyeti që t`i jep seks oral, burri ka thënë se ishte larguar nga trupi i saj pasi nuhati një aromë të çuditshme.

Burri më pas filloi të dyshonte. Për këtë ai e mori gruan e tij, që nuk i është bërë publik identiteti dhe e dërgoi në spital ku doktorët i bënë testet. Ata gjetën se ajo kishte lyer me substanca helmuese organet gjenitale.