Helikopterët dhe tanket zbarkojnë në Tiranë (Foto)


Me rastin e 7-vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO, Ministria e Mbrojtjes kishte organizuar një ceremoni.
Pjese e kësaj ceremonie ishte prezantimi i armatimit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.
Në sheshin “Nënë Tereza” u shfaqën disa prej armëve që ushtri jonë zotëron.
Nuk mungoi as flota jonë ajrore, ku shumë kureshtarë gjetën momentin për të bërë disa foto ne helikopterët e ushtrisë.
f1

f2

f3

f4

f5

f6

f7

f8

f9

f10