Hedhin alumin brenda shalqirit, ajo që del do t’ju habisë

Nëse hidhni metal të shkrirë alumini brenda shalqirit, a e dini se çfarë do të ndodhë? Ju mund të krijoni art dhe këtë e tregon ky eksperiment.
Ky djalë në bashkëpunim me një vajzë marrin një shalqi dhe njëkohësisht nxehin aluminin dhe e hedhin më pas brenda tij.

Më pas hapën shalqirin dhe vunë re se nga ky eksperiment dolën punime arti shumë të veçanta.

Tani me siguri të gjithë lushnjarët dhe jo vetëm nëse nuk do të kenë sukses nga shitja e shalqinjve do t’i përdorin ata për një biznes tjetër që mund të jetë më fitimprurës.