Haxhi Krasniqi: Respekt për ata që agjëruan në mes të verës

Haxhi Krasniqi ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë, duke uruar veçanërisht ata që sakrifikuan dhe agjëruan edhe në mes të vapës së verës.

“Me fat ju qoftë Festa e shenjtë e Fiter-Bajramit. Rrespekt për të gjithë ata që agjeruan në mesin e verës. Qofshit të bekuar gjithmonë”, shkroi Krasniqi në Facebook.

Boksieri junikas po spikat me talentin e tij dhe po bën emër në arenën ndërkombëtare si një boksier profesionist.