Hashim Thaçi sapo ka bere nje veprim qe do t’ju habise.


Presidenti i zgjedhur, Hashim Thaçi ka fshirë fotot e tij të publikuara sot gjatë ditës në Facebook. Pa dhënë ndonjë shpjegim, ish-Kryeministri i Kosovës, i ka larguar fotot, ku për herë të parë kishte pozuar duke bërë ushtrime në Parkun e Gërmisë, në periferi të Prishtinës.

I ka bërë edhe disa përmirësime gjuhësore në statusin e tij, duke rregulluar fjalën “Mëngjez” në “mëngjes”, dhe nga “thënja” në “thënia”
h