Harta e Shqipërisë në filmin “The Matrix Reloaded (Video)

Untitled

Në filmin e njohur The Matrix Reloaded, në një pjesë të këtij filmit qëndron një gjë e mrekullueshme , e bukur që do na befasoj!

Harta e Shqipërisë etnike ngjason ose është bërë në filmin The Matrix Reloaded gjatë një shpërthimi.

Video që do e shihni më poshtë, nëse e ndalni videon me ngadalë në minutën e 3 apo katër, kur Neo futet në ndërtesë shpërthen dera, e kur dera shpërthen, prapa ka zjarr në derë me një formë bëhet harta e shtetit shqiparë.

Pas zhdukjes së derës dhe shpërthimit të zjarrit harta zmadhohet dhe përfshin tërë Ilirik, kur Neo futet në ndërtesë.

Sipas grupit që e ka postuar këtë gjë, anëtaret e grupit Iliria Group, filmi Matrix titullohet si
“The Matrix “Reloaded” . Reloaded përkthehet ringarkohet , apo rifurnizohet , por më saktë”, sipas mendimit të grupit, (sepse çdo kush mund ta shpjegoj ndryshe , ashtu siç syri tij e shikon dhe mendja tij e kupton) se Reloaded është pikërisht Ngritja jonë , prishja e hartës së sotme , kthimi i hartës së vjetër dhe Historisë , si dhe se çdo gjë e vërtetë del në shesh!”.