‘Harrone’ Meden, kqyrni se si e kallë tash Shyhretja me burrë tek Meda (Video)

Bashkoj shumë figura të njohura të vendit si nga sfera politike dhe ajo muzikore.
Ishte Meda ai i cili e bëri këtë gjë. Atu u panë shumë politikanë, artistë, këngëtarë e figura të tjera të vendit, shkruan Gazetain.
Meda mbrëmë bëri fëmijet synet, e për ta ndrequr ndejen u përkujdes edhe Shyhretja me burrë./gazetain.net/
Se si e kalli ajo nejen shikojeni videon më poshtë

Shyhrete