Haradinaj në dasëm i këndon Bashkimit Kombëtar (Video)

sw-2Kreu i AAK-së Ramush Haradinaj, ka qenë mysafirë në një dasëm gjatë këtij vikendi. Haradinaj ka qenë prezentë në dasmen e familjës Duhanit në Luginën e Drinit, ndërsa aty ai ka provuar edhe të këndojë këngë patriotike, Bashkë me këngëtarët dhe instrumentistët tjerë, Hradinaj ka kënduar këngën patriotike “Koha i ka ardhë, shqiptart m’u bashku”. Në videon shihet se si Haradinaj këndon me zemër këtë këngë.

http://dai.ly/x4tn3lu