Han gjakpirës të gjallë, thotë se janë të mirë për shëndet (Video +16)

ui-u_1477237593-471587Nëse e keni stomakun e dobët, atëherë mbase më mirë mos e shikoni videon më poshtë. Në këtë video bizare, një burrë i han gjakpirësit e gjallë, sepse, siç thotë ai, janë të mirë për shëndetin, Ai duket se është i ulur midis një restoranti, ku edhe ushqehet me ta. Raportohet se ngrënia e tyre ndihmon në trajtimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe cerebrovaskulare.
Videoja është xhiruar diku në Kinë./