Hamilton dhe Scherzinger: Nga Malajzia me dashuri (FOTO)

591Nicole Scherzinger, 34 vjeç, duket e lumtur që ka lënë pas këto ditë Londrën e ftohtë dhe të lagësht për të udhëtuar drejt Malajzisë, ku do jetë në krah të të dashurit, Lewis Hamilton në garën e radhës së Formula 1.

Të dy janë fotografuar duke shëtitur në Kuala Lumpur, ndërsa duken se janë shumë të lumtur me njëri- tjetrin.674 764 848 1197 2144 3133 4112