Hakerat sulmojnë NASAN, fotot që kanë publikuar po tronditin botën

Hakerat kanë sulmuar sistemin e NASA-s dhe më pas kanë publikuar disa foto që i janë mbajtur të fshehta njerëzimit.

Fotot në fjalë tregojnë dukuri, të cilat askush nuk i ka imagjinuar duke filluar këtu që nga ekzistenca e UFO- ve, Trekëndëshi i Bermudës dhe kocka shumë gjigande.

Në një foto tregohet një disk fluturues, në një tjetër shfaqet një strukturë e ngjashme me një piramidë u gjet në oqean dhe për të mendohet se mund të jetë Atlantis, kontinenti i humbur.

Gjithashtu është publikuar edhe një skelet gjigant njeriu, por askush nuk ka mundur ta identifikoj vendin se ku është zbuluar.