Habiten vlonjatët, ja çfarë bën ky njeri në mes të rrugës (VIDEO)

screenshot-3_1474108964-3057348Një burrë në Vlorë ka vendosur që të rruajë kokën në mes të rrugës, duke mos e vrarë mendjen për shikimet e habitura të njerëzve. Ndërkohë, një grup djemsh e kanë kapur në video këtë moment, ku personit, emri i të cilit nuk bëhet me dije, ka hequr bluzën dhe është ulur në një karrige në mes të rrugës dhe ia ka besuar briskun dikujt që merret me këtë punë. I kënaqur nga fakti që po i hiqte edhe ato pak qime nga koka, burri ia merr këngës dhe e kthen në humor momentin e qethjes.