Habit Eni Çobani: “Ju rrëfej amanetin që i kam lënë djalit para se të vdes…”

Juristja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Eni Çobani gjatë një interviste në emisionin “Thumb” ka shprehur amanetin që i ka lënë ajo djalit të saj në momentin kur do të ndahet nga jeta.

“Nuk duhet lënë pas dore vetja, gruaja duhet të jetë gjithnjë e mirëmbajtur. I kam lënë edhe ca porosi djalit, kur të iki nga kjo botë se si dua të jem në momentin që iki.

Unë dua të iki kështu siç njerëzit më njohin, në këtë formë, estetikisht mirë, e kuruar mirë sepse ky është një respekt ndaj vetes dhe ndaj atyre që të rrethojnë”, – tregon Eni Çobani.

Kjo deklaratë sigurisht që ka habitur personat që e simpatizojnë atë por padyshim që ky nuk është një nga amanetet më të çuditshme që kemi dëgjuar.