Habisin parashikuesit e motit: Dimri i këtij viti do ketë surpriza

Nëse ka një gjë për të cilën biem të gjithë dakort është se vera që sapo kaluam ishte e padurushme.
Por parashikuesit e motit kanë një lajm të mirë sepse dimri që na pret nuk do të jetë si ai i vitit të kaluar.

Në Evropë në përgjithësi pritet të jetë një dimër i butë.

Të dhënat që tregojnë se si do të jetë moti në vazhdim janë bërë publike nga Sistemi Amerikan i Parashikimit të Klimës.

Sidomos gjatë muajit tetor, nëntor dhe dhjetor do të kemi temperatura mesatarisht të ulëta.