Gwyneth Paltrow rrezikoji të vdesi nga një abort spontan

gwyneth-paltrow-ka-rrezikuar-te-vdesiGwyneth Paltrow ka rrezikuar të vdesi nga një abort spontan.Aktorja e talentuar e Hollywood në një intervistë të dhënë për “Daily Mail” ka tregruar eksperiencën e keqe që ka kaluar nga humbja e fëmijës së saj.

“Dëshiroja një fëmijë të tretë është shprehur aktorja.E kam përjetuar shumë keq këtë situatë aq më tëpër kur shikoja vajzën e sapolindur të shoqes time Beyonce”.

Në përfundim të intervistës aktorja ka folur edhe në lidhje më mardhënien që ka me bashkëshortin  Chris Martin.”Është prindi dhe bashkëshorti më i mirë.Lidhja jonë eceën më së miri”,ka përfunduar Paltrow.