Gruaja varros burrin para të gjithëve, por shikoni çfarë bëjnë njerëzit (Video)

Gruaja varros burrin para të gjithëve, por shikoni çfarë bëjnë njerëzit.
Kamerat e fshehta janë gjithmonë të papara. Këtë herë, pjesë e tyre është bërë një grua e cila ka “varrosur” burrin e saj para të gjithëve.
Sigurisht që gjithçka ishte një lojë dhe ishte një pjesë e aktruar, por reagimi i njerëzve është me të vërtetë i paparë.
Duket se ata duan t’i japin ndihmë burrit që po varroset, por as frika e as paniku nuk i lejon.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO